Titular notícies

Descomptes del 15% en pólvora

Data: 02/05/2012

Descomptes del 15% en pólvora amb motiu de la Trobada Nacional de TrabucairesL'armeria Sistach de Berga col·labora en la XXX Trobada Nacional de Trabucaires de Catalunya oferint un 15% de descompte en la venta de pólvora negra per a armes d'avantcàrrega.

A més de l'horari habitual d'atenció al públic els dissabtes, i en atenció al fet que la majoria de trabucaires pujaran el dia següent, la botiga romandrà oberta el diumenge 13 de maig de les 9:30 del matí a les 11:30.

Per a tal d'evitar problemes de subministrament es prega a les colles interessades que reservin la seva pólvora al Tel. 93 821 68 20. No oblideu mencionar que sou trabucaires al fer les vostres reserves.

més informació al BLOG dels Trabucaires del BerguedàMés, sobre...: descompte , sistach , berga , polvora
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies
Coordinadora de Trabucaires de Catalunya
C/ Arquímedes 30; 08030 Barcelona
TF 607 317 373
www.trabucaires.cat
Coordinadora@trabucaires.cat