Titular notícies

oferta 50% al "Xarlatan" de teatre de guerrilla al Club Capitol

Data: 20/09/2011

Josep Maria Fontsere del Teatre de Guerrilla ens ha enviat un correu on ens ofereix un descompte del 50% per poder gaudir del espectacle " El Xarlatan" que esta aquest dies al Club Capitol de Barcelona.

Benvolguts Trabucaires de Catalunya, finalment ja us podem oferir el descompte especial del 50% per a colles de cultura popular per veure EL XARLATAN de Teatre de Guerrilla al Club Capitol de Barcelona. Us agrairem que en feu difusió entre els membres de la vostra colla i altres grups de cultura popular del vostre entorn.
Sense embuts, la raó principal que ens mou a contactar amb vosaltres és el fet de ser una companyia petita, amb pocs recursos i que aquest setembre haurem de competir i compartir espais de promoció i difusió amb tots els teatres públics i privats de Barcelona. Per equilibrar aquesta situació, hem decidit dirigir-nos directament i oferir descomptes i promocions  a col·lectius de persones del món de la cultura popular  catalana, doncs tant l'espectacle El Xarlatan com la trajectòria de Teatre de Guerrilla i Quim Masferrer són part d'aquest món.
Si us interessa fer un grup per venir a veure l'obra, poseu-vos en contacte per mail o telèfon amb la  Maru Roque, meroque@grupbalana.com, Tel. 93 215 95 70 per fer la reserva de les entrades.EL XARLATAN - TEATRE DE GUERRILLA
DESCOMPTE ESPECIAL CULTURA POPULAR: 50% (11€)

DATES: Funcions del 15 de setembre al 2 d'octubre
PER RESERVAR ENTRADES:

       Maru Roque

       meroque@grupbalana.com

       Tel. 93 215 95 70
       Club Capitol

       La Rambla, 138

       Barcelona

Més, sobre...: xarlatan , teatre , descompte , te , guerrilla , capitol
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies
Coordinadora de Trabucaires de Catalunya
C/ Arquímedes 30; 08030 Barcelona
TF 607 317 373
www.trabucaires.cat
Coordinadora@trabucaires.cat